Velkommen

VELKOMMEN TIL TUNET

Billede af Tunet

 

Hvad er Tunet?

 

Tunet er et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden og  sammen vedligeholder fællesområderne. 

Tunet er en Almen Bolig+ afdeling, hvor vi har en billig husleje, fordi vi ved fælles hjælp løser langt de fleste opgaver selv, dette indebærer bl.a. at du skal deltage i arbejdsdagene, der er fastlagt til at være 3 gange om året. 

 

Bestyrelsen

Kan kontaktes, hvis der er spørgsmål til lejlighederne, områderne omkring eller de muligheder, der er i Tunet. Bestyrelsen kan kontaktes på mailen: tunetbestyrelse@gmail.com

 

Mit KAB er jeres personlige side hos KAB, som i finder på www.mitkab.dk.

Her findes information om:

  • Regninger

  • Forbrug 

  • Husorden og reglementer vedr. have og fællesområder 

  • Vejledning til vedligehold 

Tunets Facebookside

Find gruppen her:

 

Billede fra en af vores Arbejdsdage

Vaskerum
I Tunet har vi tre vaskemaskiner og en tørretumbler i vaskerummet, og det er vigtigt, at vi alle behandler maskinerne godt og holder orden i rummet. 

Ved indflytning får du en chip, der kan starte maskinerne på skærmen i vaskerummet. Betaling for tøjvask bliver trukket over din huslejen. E-vaskeri kan benyttes til reservation af vaskemaskine. 

Mister du eller går din chip i stykker, kan du bestille en ny via. bestyrelsens mail - det koster 50 kr. for ny vaskebrik. 

 

Miljøstationen
Det er meget vigtigt, at der bliver holdt orden og sorteret korrekt. Det skal ligeledes understreges, at vi IKKE har storskrald, og man må derfor ikke sætte skrald og gamle møbler ved skraldespandene.

 

Affaldet sorteres for at genanvende værdifulde ressourcer, vi følger altid kommunes anvisninger om sorteringen af affald. Affald og genbrug - Roskilde Kommune

 

Afdelingsmøder
Beslutninger vedr. afdelingen træffes på afdelingsmøder ved afstemning. 

Afdelingsmødet afholdes som regel i det første halvdel af året og du vil modtage en mailindkaldelse senest 4 uger før møder. 

Her stemmes om stort og småt, som eksempelvis byggeprojekter, kommende ændringer i Tunet samt budgettet for afdelingen. Hver husstand har 2 stemmer. Så kom og vær med til at bestemme  hvilken retning Tunet skal bevæge sig.